Receptie

0769251832

Despre redare videouri Hotel Flormang Royal Craiova

     Bine ați venit la Hotel Flormang Royal Craiova, o destinație de lux în orașul Craiova! Situat într-o locație privilegiată, hotelul nostru de 4 stele este alegerea perfectă pentru călătorii de afaceri și turiști în căutare de confort și eleganță.

     Inaugurat în 2023, Hotel Flormang Royal Craiova vă întâmpină cu o atmosferă rafinată și servicii impecabile. Hotelul dispune de 21 de camere si 3 apartamente, unde veți găsi tot confortul de care aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă simți ca acasă.                       Fiecare cameră este elegant decorată și dotată cu facilități moderne, cum ar fi televizor cu ecran plat, minibar, seif, acces Wi-Fi gratuit și aer condiționat. Băile private sunt spațioase și prevăzute cu articole de toaletă de lux.

      Hotelul nostru se mândrește și cu 2 săli de evenimente elegante și versatile, potrivite pentru organizarea diverselor evenimente speciale, cum ar fi conferințe, seminarii, nunți, botezuri sau petreceri private. Fiecare sală este dotată cu echipamente audio-video de ultimă generație și beneficiază de asistență tehnică profesionistă. Echipa noastră experimentată va fi alături de dumneavoastră în fiecare etapă a organizării evenimentului pentru a vă asigura că totul decurge perfect.

     Restaurantele noastre rafinate vă așteaptă cu o gamă variată de preparate culinare delicioase, pregătite cu atenție de bucătari talentați. Meniul nostru diversificat cuprinde atât preparate tradiționale românești, cât și mâncăruri internaționale, iar experții noștri în vinuri vă pot ajuta să alegeți cel mai potrivit vin pentru a însoți masa.

     Hotelul Flormang este situat în apropierea principalelor atracții ale orașului Craiova, oferindu-vă acces ușor la muzee, teatre, parcuri și alte puncte de interes. Personalul nostru prietenos și profesionist vă va oferi informații și asistență pentru a vă bucura de tot ce are de oferit această minunată destinație.

     Vă invităm să ne alegeți pentru o ședere de neuitat la Hotel Flormang Royal din Craiova, unde luxul, confortul și ospitalitatea se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență deosebită.