Camere

Hotel Flormang Royal Craiova este un hotel de lux cu clasificare de 4 stele, situat în inima orașului Craiova. Acesta oferă 23 de camere duble și 3 apartamente spațioase, pentru a satisface nevoile oaspeților săi.

Camerele duble sunt amenajate elegant și oferă o atmosferă confortabilă și relaxantă. Acestea sunt dotate cu facilități moderne, cum ar fi televizor cu ecran plat, minibar, aer condiționat, conexiune WiFi gratuită și facilități pentru prepararea cafelei și ceaiului. Fiecare cameră dublă are, de asemenea, un birou, un seif și un telefon.

Apartamentele sunt perfecte pentru oaspeții care doresc mai mult spațiu și intimitate. Acestea constau într-un dormitor separat și o zonă de living spațioasă. Apartamentele sunt amenajate luxos și dotate cu facilități moderne, inclusiv televizor cu ecran plat în fiecare cameră, minibar, aer condiționat, conexiune WiFi gratuită, facilități pentru prepararea cafelei și ceaiului și un seif. De asemenea, apartamentele beneficiază de un birou, un telefon și un balcon privat.

Indiferent dacă alegeți o cameră dublă sau un apartament, oaspeții hotelului Flormang Royal Craiova se vor bucura de servicii impecabile și atenția personalului prietenos și profesionist. Hotelul oferă, de asemenea, o gamă largă de facilități, cum ar fi un restaurant elegant, un bar confortabil, o sală de fitness și un centru de wellness, unde oaspeții se pot relaxa și reîncărca.

Cu o locație centrală convenabilă, Hotel Flormang Royal Craiova este o alegere excelentă pentru călătorii de afaceri sau pentru cei care doresc să exploreze frumusețile orașului Craiova.


Rezervari: 0769 251 832 ( Receptie Hotel Flormang Royal 4* )